Julklappskortet
VARSÅGOD ATT TJUVKIKA PÅ DEN BÄSTA JULKLAPPEN
FÖR FÖRETAG OCH ORGANISATIONER

VISA OMTANKE MED

BÅDE EN GÅVA,

SAMT MÖJLIGHETEN

ATT FÅ VÄLJA SJÄLV

Julklappskortet är kopplat till vårt absolut bredaste sortiment. Här får du även möjlighet att förstärka upplevelsen med en exklusiv medgåva. Med uppemot 250 val, i 8 kategorier så finns det verkligen något för alla. De allra flesta produkterna är från välkända varumärken. Julklappskortet har fyra nivåer:

Valör 220, 360, 500 & 800

kortetjkk_new.png

MARKNADENS BÄSTA LOGISTIKLÖSNING!

JULKLAPPSKORTET ÄR LÄTT ATT DISTRIBUERA OCH LÄTT ATT LÖSA IN.

Vi har ett sortiment där man vid varje givet tillfälle kan välja mellan minst 200 olika produkter i olika kategorier. De produkter som visas på dinklapp.se finns alltid på lager, tar en produkt slut så ersätts den på sidan med en ny. Vi ser till att det finns produkter som tilltalar alla, oavsett kön, ålder och intresse.

Image
Julklappskortet två prisklasser


Fyra prisklasser

Julklappskortet finns i fyra prisklasser, 220 kr, 360 kr, 500 kr eller 800 kr + frakt (75 kr/kort). Varje prisklass erbjuder ett brett sortiment av attraktiva produkter anpassade efter säsong.

Julklappskortet medgåva


Medgåva

För att göra Julklappskortet extra speciellt ingår det på 360 kr kortet en medgåva till varje kort. Man kan välja mellan flera produkter.

 

Julklappskortet personligt


Personligt anpassat kort

När du köper 50 st kort eller fler kan vi hjälpa dig att göra ditt kort mer personligt med hjälp av bilder, hälsningar och/eller logotyper.

 

Julklappskortet egen logo på webben


Helt egen hemsida

Nyhet för i år är att man kan få hela hemsidan anpassad till den egna grafiska profilen. En egen hemsida kräver att man också har ett personligt anpassat kort.

 

Julklappskortet support.


Leverans och support

Den valda gåvan levereras inom 7 arbetsdagar efter mottagen beställning. Beställaren mottar en e-post med försändelsens kollinummer.

Julklappskortet mail-utskick.

Julklappskortet via e-post

Med Julklappskortets e-post skickar vi gåvokort via e-post till mottagaren på bara några sekunder. Ett snabbt, säkert och miljövänligt alternativ.

 

Julklappskortet leverans till utlandet


Leverans till utlandet

Mot en fraktkostnad på 270 kr/kort kan vi erbjuda leverans till samtliga länder inom EU och för 180 kr/kort till övriga nordiska länder, förutom Norge.

 

happytext2.png
idhand_green.png

FÅ EN MEDGVÅVA

TILL 360-KORTET

Image
MEDGÅVAN BLIR ETT EXTRA MERVÄRDE FÖR DIG SOM ÄVEN VILL LÄMNA EN KLAPP I HANDEN
Det är svårt att hitta någon svag länk i att ge gåvokort, den enda vi kan tänka oss är att ett kort känns litet och lättviktigt i själva gåvosituationen. Vi har därför ett mervärde som vi kallar medgåva, ett urval trevliga produkter som vi lämnar med på 360-kortet utan extra kostnad. Då lämnar du en gåva som i sig är en fullvärdig julklapp, dessutom kortet och möjligheten att välja en egen klapp. Kan det bli bättre? Med reservation för slutförsäljning.

Läs mer om medgåvor i foldern>>
Image
PRICKEN ÖVER I
GÖR EN EGEN VIDEOHÄLSNING!

Om du väljer en egen hemsida i din gåvokortsinvestering så kan du nu också skicka en personlig hälsning i form av en videoinspelning som kommer upp vid inloggning. Vi berättar gärna mer om alla möjligheter som finns att anpassa gåvokortets landningssida till dina behov och din grafiska profil.
Exempel på julgåvor
Valör 260 julklappskort
200 julgåvor
VÄLGÖRENHET ÄR ETT PERSONLIGT VAL

GE DIN GÅVA TILL STADSMISSIONEN!

Många har det svårt och behöver hjälp med det mest grundläggande. Riksföreningen Sveriges Stadsmissioner arbetar lokalt med att stötta utsatta grupper. Arbetet är ideelt och bygger på gåvor och bidrag från allmänheten. Vi har ett samarbete med Stadsmissionen som innebär att du istället för att lösa in din klapp ger en gåva till deras verksamhet.
Stadsmissionen gåvokort
Stadsmissionen logo

TILLSAMMANS KAN VI HJÄLPA TILL!

Julklappskortet har i år skapat ett unikt samarbete med organisationen Human Bridge där du kan vara med och hjälpa till. Lös in ditt Gåvokort och skänk ditt val till behövande i världen. Genom att välja detta alternativ skickar vi barnkläder, bäddset eller handdukar till Human Bridge som i sin tur skänker dessa till människor på flykt.

Human Bridge gåvokort
Human Bridge logo
Valör 260 julklappskort
200 julgåvor
CSR Miljöarbete med Julklappskortet


Världen står inför många utmaningar som ingen kan lösa på egen hand. Vi måste hjälpas åt att ta ansvar och försöka bidra till att världen blir en bra plats. Julklappskortet arbetar med miljö och etik under begreppet CSR (Corporate Social Responsibility).

HÅLLBARA PRODUKTER

Vi tror på klassisk design och bra kvalitet – ett koncept som aldrig blir omodernt. Vi låter dig välja din favoritgåva på egen hand. Då blir det en produkt som du verkligen vill ha och kommer använda, så att vi minimerar onödig konsumtion och förbrukning av jordens resurser.

Det är viktigt att våra produkter är säkra och fria från förbjudna ämnen. Alla våra leverantörer måste följa de krav och lagar som gäller för kemikalier i varor. Vi gör även stickprovskontroller för att säkerställa att kraven följs. Vissa av produkterna är miljömärkta och rättvisemärkta. Det syns genom de symboler som visas i anslutning till produkten. Dessa produkter har uppfyllt särskilt hårda hållbarhetskrav t.ex. att inga bekämpningsmedel använts i bomullsodlingen. Du kan även välja att skänka en produkt genom Human Bridge eller Sveriges Stadsmissioner till bättre behövande.

VILKA KRAV STÄLLER VI PÅ LEVERANTÖRENS ARBETSVILLKOR?

Julklappskortet använder den uppförandekod som tillämpas av BSCI (Business Social Compliance Initiative). Den ställer bland annat krav på minimilön, reglerad arbetstid och att inget barnarbete får förekomma. Som medlem i BSCI vill vi också att leverantörer ska bli granskade i oberoende kontroller. Det är en kvalitetssäkring för oss, våra leverantörer och för dig. En BSCI-rapport är inget certifikat. Det är ett verktyg för att kunna övervaka och följa upp produktionen på ett systematiskt sätt. Även den bästa leverantören kan ha brister och då måste det finnas ett system för att upptäcka och åtgärda problemen. BSCI är också ett bra sätt för oss företag att samarbeta.

New Wave Group har undertecknat Bangladesh Accord, ett internationellt avtal mellan företag och fackförbund för att förbättra säkerheten inom textilindustrin i Bangladesh. Just nu pågår tusentals inspektioner av fabriker i Bangladesh för att kontrollera säkerheten. Det är ett mycket viktigt arbete som kommer få stor genomslagskraft för miljontals människor som arbetar inom textilindustrin i Bangladesh.

MER OM MILJÖN

Transport och logistik är en nyckelfråga för oss. Vi är medlemmar i Clean Shipping Network, för att främja hållbar sjöfart. En annan viktig miljöfråga handlar om att skapa hållbara kretslopp. Våra leverantörer tar sitt producentansvar och betalar för de kostnader som uppstår när våra kunder lämnar förpackningar på insamlingsstationerna för att återvinnas. Gröna Punkten är ett bevis för att våra förpackningar ingår i ett återvinningssystem. Det tycker vi känns bra!

Vill du veta mer om vårt CSR-arbete?
Besök gärna vår hemsida: www.nwg.se

Kosta Boda art hotel
Image
Image
Image

GE NÅGOT FINT TILL DEM DU TYCKER OM OCH GÖR VÄRLDEN TILL EN BÄTTRE PLATS

Rädda Barnen-kortet är julklapp och välgörenhet i ett. För varje gåvokort du köper går 50 kr till Rädda Barnen. Gåvokortet innehåller upp till 200 produkter från internationellt erkända varumärken. Läs mera i Julklappsfoldern på sida 14

OM ALPIST
Alpist Reklam AB är en del av New Wave Profile, Skandinaviens största profilkedja. Vi har över 35 års erfarenhet av profilreklam och presentreklam. I våra lokaler på Hedenstorps industriområde har vi vårt showroom och egen produktion med bland annat digitalprint, textiltryckeri och skyltateljé. Vi kan tillgodose alla tänkbara önskemål genom stort kunnande och brett kontaktnät. Välkommen att besöka oss.

KONTAKT
036-34 92 90
info@alpist.se
Tuvullsvägen 3, 554 75 Jönköping

ÖPPETTIDER

Mån-tors 08.00-17.00
Fredag 08.00-16.00
Lör-sön Stängt

© 2020 Alpist Reklam AB.