Ny säljare hos Alpist Reklam

Tom Christensson är vårt senaste tillskott och kommer arbeta som säljare. Vi har känt ett behov av att utveckla säljsidan och när vi fick chansen att knyta Tom till oss var beslutet inte svårt. Han börjar sin anställning hos oss från och med årsskiftet.

29-åriga Tom har 2 års erfarenhet från profilbranschen där han var verksam direkt efter sina gymnasiestudier. Därefter har han läst en KY-utbildning på Nässjö Träcentrum inom försäljning och marknadsföring. Sedan fick han jobb som skadereglerare hos Länsförsäkringar och de senaste fem åren har han tillbringat på Schenker, även där som skadereglerare.

Tom finns numer inlagd på vår Kontaktsida, tveka inte att höra av dig till honom!

OM ALPIST
Alpist Reklam AB är en del av New Wave Profile, Skandinaviens största profilkedja. Vi har över 35 års erfarenhet av profilreklam och presentreklam. I våra lokaler på Hedenstorps industriområde har vi vårt showroom och egen produktion med bland annat digitalprint, textiltryckeri och skyltateljé. Vi kan tillgodose alla tänkbara önskemål genom stort kunnande och brett kontaktnät. Välkommen att besöka oss.

KONTAKT
036-34 92 90
info@alpist.se
Tuvullsvägen 3, 554 75 Jönköping

ÖPPETTIDER

Mån-tors 08.00-17.00
Fredag 08.00-16.00
Lör-sön Stängt

© 2020 Alpist Reklam AB.